Showing all 7 results
Sort by:

Reserva Limonar – Malaga

1-4 Slpk
3-3 Badk
70 m²
20 m²
vanaf ˌ303.000

Cabasia – Malaga

2-3 Slpk
2-2 Badk
75 m²
10 m²
vanaf ˌ315.000

Metropol – Malaga

1-2 Slpk
1-2 Badk
80 m²
10 m²
vanaf ˌ218.000

Col Limonar – Malaga

3-4 Slpk
2-3 Badk
390 m²
40 m²
vanaf ˌ1.050.000

Our Sky – Malaga

2-3 Slpk
2-2 Badk
86 m²
12 m²
vanaf ˌ374.000

Malaga Torre – Malaga

3-3 Slpk
2-2 Badk
130 m²
25 m²
vanaf ˌ1.100.000

Lemon – Malaga

2-4 Slpk
2-2 Badk
96-121 m²
12-228 m²
vanaf ˌ395.000

Malaga: De perfecte mix van stad en strand

Malaga is een levendige stad aan de zuidkust van Spanje, en biedt een perfecte mix van stad en strand. In dit artikel bespreken we waarom Malaga een uitstekende keuze is voor een vastgoed investering en welke vastgoedopties beschikbaar zijn.

Ligging en Bereikbaarheid

Malaga heeft een uitstekende ligging en bereikbaarheid. De luchthaven van Malaga is een van de drukste luchthavens van Spanje en biedt directe vluchten naar verschillende Europese bestemmingen. Daarnaast is Malaga goed verbonden met andere steden langs de kust via de snelweg A-7 en de hogesnelheidstrein AVE.

Stadse voorzieningen en cultuur

Malaga heeft veel te bieden op het gebied van stadse voorzieningen en cultuur. De stad heeft talloze restaurants, bars, winkels en culturele bezienswaardigheden, zoals het Picasso Museum en het Teatro Cervantes. Malaga heeft ook een bruisend nachtleven en is vooral populair bij jongere generaties.

Stranden

Malaga heeft prachtige stranden en is een populaire bestemming voor zonzoekers. Het beroemde Playa de la Malagueta ligt op loopafstand van het centrum van Malaga en biedt een breed scala aan watersportactiviteiten, waaronder windsurfen en kajakken. Daarnaast zijn er nog tal van andere stranden in de buurt, waaronder Playa del Palo en Playa de Pedregalejo.

Vastgoedopties

Malaga biedt een breed scala aan vastgoedopties, van moderne appartementen tot historische herenhuizen en luxe villa’s. Het vastgoed in Malaga is van hoge kwaliteit en biedt moderne faciliteiten, zoals zwembaden, fitnessruimtes en prachtige tuinen. Bovendien zijn er tal van vastgoedopties beschikbaar met uitzicht op de Middellandse Zee.

Conclusie

Malaga is een uitstekende keuze voor een vastgoed investering vanwege de perfecte mix van stad en strand. De stad biedt een breed scala aan stadse voorzieningen, cultuur en uitgaansgelegenheden, evenals prachtige stranden. Het vastgoed in Malaga is van hoge kwaliteit en biedt moderne faciliteiten en adembenemende uitzichten. Overweeg Malaga als uw volgende bestemming voor een vastgoed investering.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief :
boordevol vastgoedtips over de Costa del Sol

Nieuwsbrief

Ontvangt u graag wekelijks leuke aanbiedingen in uw mailbox ? Geef dan uw naam en email hieronder door.