Showing all 6 results
Sort by:

Altura Alcaidesa – Sotogrande

2-3 Slpk
2-2 Badk
90 m²
18 m²
vanaf ˌ235.000

Esmee Verde – Sotogrande

2-3 Slpk
2-2 Badk
125-150 m²
28-90 m²
vanaf ˌ340.000

Sera Alcaidesa – Sotogrande

2-3 Slpk
2-2 Badk
100 m²
25 m²
vanaf ˌ340.000

San Roque – Sotogrande

3-4 Slpk
2-3 Badk
268-393 m²
48-444 m²
vanaf ˌ349.000

Adèle – Sotogrande

4-4 Slpk
3-4 Badk
188 m²
45 m²
vanaf ˌ476.000

Cortijo Sotogrande – Sotogrande

3-6 Slpk
2-5 Badk
170-275 m²
42-233 m²
vanaf ˌ560.000

Sotogrande: Luxe Wonen aan de Costa del Sol

Sotogrande is een prestigieuze kustplaats aan de Costa del Sol in de provincie Cádiz, Spanje. Het is een exclusieve bestemming met een uitstekende infrastructuur en prachtige stranden. In dit artikel bespreken we de hoogtepunten van Sotogrande en waarom deze bestemming een geweldige keuze is voor huizenkopers die op zoek zijn naar luxe wonen aan de Costa del Sol.

Ligging en Bereikbaarheid

Sotogrande ligt op slechts 20 minuten rijden van de luchthaven van Gibraltar en op ongeveer een uur rijden van de luchthaven van Málaga. Het is gemakkelijk bereikbaar via de snelweg en heeft uitstekende verbindingen met andere steden aan de Costa del Sol, zoals Marbella en Estepona.

Jachthaven en Golfbanen

Sotogrande staat bekend om zijn prachtige jachthaven, die plaats biedt aan meer dan 1.000 jachten. Het is de thuisbasis van enkele van de beste restaurants en bars in de omgeving en biedt tal van watersportactiviteiten, zoals zeilen, kajakken en duiken.

Sotogrande is ook beroemd om zijn golfbanen. Er zijn verschillende golfbanen van wereldklasse in de omgeving, waaronder de beroemde Valderrama Golf Club, die al verschillende keren de Ryder Cup heeft gehost.

Stranden en Natuur

Sotogrande heeft enkele van de mooiste stranden aan de Costa del Sol, waaronder de Blauwe Vlag-stranden van Torreguadiaro en Sotogrande. De stranden zijn voorzien van alle faciliteiten en bieden tal van watersportactiviteiten en uitstekende restaurants.

Sotogrande is ook omringd door prachtige natuur, waaronder het Alcornocales natuurpark, een van de grootste kurkeikenbossen ter wereld. Het is een uitstekende plek om te wandelen, fietsen en vogels te spotten.

Vastgoed

Sotogrande is een exclusieve bestemming en biedt een breed scala aan hoogwaardig vastgoed, van luxe villa’s tot appartementen en herenhuizen. De meeste woningen hebben uitzicht op zee en zijn voorzien van moderne faciliteiten zoals privézwembaden, tennisbanen en tuinen.

Conclusie

Sotogrande is een van de meest exclusieve bestemmingen aan de Costa del Sol en biedt alles wat u nodig heeft voor een luxe levensstijl. Het is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een rustige en ontspannen omgeving, met tal van mogelijkheden voor watersport, golf en natuuractiviteiten. Als u op zoek bent naar een hoogwaardige woning in Spanje, is Sotogrande zeker de moeite waard om te overwegen.