Carol Jardin – Benalmadena

2-3 Slpk
2-2 Badk
95-150 m²
15-30 m²
Oplevering: 2025
vanaf ˌ224.000

Overzicht

Carol Jardin – 92 woningen met hoogwaardige afwerkingen in Benalmádena Costa

Carol Jardin bevindt zich in het bevoorrechte gebied van Benalmádena Costa. Het ligt op 500 meter van het strand en 800 meter van het centrum van Arroyo de la Miel, het belangrijkste stedelijke centrum van Benalmádena. Dankzij deze strategische locatie kunt u genieten van alle diensten en voorzieningen zoals supermarkten, scholen, openbaar vervoer, ziekenhuizen, restaurants, parken, etc.

Het project

Met elke beslissing die we nemen, schrijven we het verhaal van ons leven en beslissen om Carol Jardin uw nieuwe thuis te maken, is een van de belangrijkste .Carol Jardin valt op door innovatief en duurzaam te zijn, allemaal onder één premisse: het prioriteren van de warmte van het huis en de functionaliteit van de ruimtes. Geniet van een benijdenswaardige kwaliteit van leven, dankzij de verscheidenheid aan diensten die u in de directe omgeving tot uw beschikking heeft en maak optimaal gebruik van uw huis door gebruik te maken van de gemeenschappelijke ruimtes, waar u niets tekort zult komen.

Leef als in een resort

Wonen in Carol Jardin betekent genieten van uw favoriete vrijetijdsbesteding zonder uw huis te verlaten. Maak het meeste van elke zomerdag in uw zwembad en solarium. De ideale plek om af te koelen voor zowel volwassenen als de kleintjes in huis. Blijf fit en zorg voor uw gezondheid zonder uw urbanisatie te verlaten, want het heeft een grote gemeenschappelijke sportschool, licht en met natuurlijke ventilatie, zodat het cultiveren van uw lichaam wat gemakkelijker wordt.

Geniet van uw familie

Voor de meest “foodies” heeft de urbanisatie een Club Gourmet-ruimte waar u met vrienden kunt afspreken, verjaardagen kunt vieren of gewoon kunt genieten van een maaltijd met uw dierbaren.

We weten dat in het leven niet alles vrije tijd is, daarom heeft het residentiële complex een opvallende coworking-ruimte met natuurlijk licht, om op de meest professionele manier te kunnen telewerken wanneer dat nodig is, met alle faciliteiten en in een perfecte omgeving om op maximaal niveau te presteren.

Details

 • Project:
  sancarlos
 • nuttige opp:
  95 -150 m²
 • Terrace :
  15-30 m²
 • Slpk:
  2-3 Slpk
 • Badk:
  2-2 Badk
 • Price (€):
  vanaf ˌ224.000
 • Oplevering:
  2025
 • Status: