Jasmin – Benahavis

3-4 Slpk
2-2 Badk
150 m²
100 m²
Oplevering: 2024
vanaf ˌ1.095.000

Overzicht

Welkom bij  Jasmin, een omheinde en beveiligde gemeenschap van moderne luxe villa’s met clubhuis en spa, gelegen op de grens van Marbella en op slechts 5 minuten afstand van de stranden. Het project biedt een prachtig uitzicht op zee dankzij de ligging op een heuvel.

Gelegen in het ‘gouden driehoek’ gebied van Benahavís, Marbella en Estepona, de thuisbasis van 5-sterren hotels en golfbanen. De gemeente Benahavís staat bekend om zijn luxe villa’s en de exclusieve enclaves van La Zagaleta en El Madroñal. De locatie biedt gemakkelijke toegang tot enkele van de meest populaire bestemmingen aan de Costa del Sol, op slechts 7 minuten van Puerto Banús, 15 minuten van Marbella en 20 minuten in westelijke richting naar Estepona.

Jasmin biedt drie verschillende typen villa’s om uit te kiezen:

VILLA ROMERO – 3 SLAAPKAMERS

Een gelijkvloerse villa met 3 slaapkamers en 3 badkamers, gebouwd met extra hoge plafonds en ramen die zorgen voor optimale lichtinval. De begane grond beschikt over een open-plan leefruimte inclusief een volledig ingerichte keuken, salon en eetkamer.

VILLA LAUREL – 4 SLAAPKAMERS

Een villa met 2 verdiepingen en 4 slaapkamers en 4 badkamers. Op de begane grond bevindt zich een grote open leefruimte met een volledig ingerichte keuken, salon en eetkamer, evenals de hoofdslaapkamer met eigen badkamer en nog een gasten badkamer. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 gastenslaapkamers en 2 gasten badkamers, met de mogelijkheid om boven een master suite te creëren.

VILLA TOMILLO – 3 SLAAPKAMERS

Een villa met 3 verdiepingen en 3 slaapkamers en 3 badkamers. Bij binnenkomst vindt u een grote open leefruimte met een volledig ingerichte keuken, salon, eetkamer en gastentoilet. De trap leidt naar de tussenverdieping met 2 gastenslaapkamers, elk met een eigen badkamer. De master suite is gelegen op het tuinniveau met een ensuite badkamer en toegang tot uw eigen aangelegde tuin. Een uniek kenmerk van de Tomillo villa’s zijn de terrassen die u toelaten om de zon te volgen, en de extra hoge plafonds en ramen die zorgen voor optimale lichtinval.

Details

 • Project:
  jasmin
 • nuttige opp:
  > 150 m²
 • Terrace :
  100 m²
 • Slpk:
  3-4 Slpk
 • Badk:
  2-2 Badk
 • Price (€):
  vanaf ˌ1.095.000
 • Oplevering:
  2024
 • Status: