Lemon – Malaga

2-4 Slpk
2-2 Badk
96-121 m²
12-228 m²
Oplevering: 2025
vanaf ˌ395.000

Overzicht

Welkom bij Lemon een nieuw wooncomplex  met maar liefst 154 woningen verdeeld over 14 blokken van 3 verdiepingen.

Dit nieuwbouwproject is dé plek om te wonen dankzij de elegante, moderne en innovatieve architectuur, de ruime en lichte woningen en de hoogwaardige materialen die zijn gebruikt.Deze gloednieuwe appartementen zijn perfect geïntegreerd in de omgeving en bieden een exclusief uitzicht op de zee. Alle woningen zijn ruim en licht en hebben grote terrassen, een garage en berging (inbegrepen in de prijs). Bovendien bevindt het complex zich in een omheinde en bewaakte urbanisatie met grote gemeenschappelijke ruimtes.

De appartementen  zijn ontworpen met een Zuid-oriëntatie, waardoor ze veel natuurlijk licht ontvangen en zeer comfortabel zijn. Dankzij het concept van “Open ruimtes” zijn de woon-eetkamer-terras verbindingen onovertroffen en bieden ze een prachtig uitzicht vanuit de woonkamer op de baai van Malaga.

Buiten vindt u meer dan 30.000 m² aan gemeenschappelijke ruimtes, waaronder een zwembad van 50 meter lengte met zout chlorering en 2  overloopzwembaden met solarium. De tuinen zijn voorzien van inheemse plantensoorten en er is zelfs een buiten fitnessruimte.

De woningen op de begane grond zijn voorzien van terrassen van meer dan 100 m² en de woningen op de tweede verdieping hebben een solarium en sommige zelfs een privétuin.

Bij Lemon  zijn er veel kwaliteits details om van te genieten, zoals volledig ingerichte keuken met meubels van topkwaliteit, kwarts- of natuurstenen werkbladen en een complete set elektrische apparaten, waaronder een wasmachine, vaatwasser, koelkast, inductiekookplaat, afzuigkap, oven, magnetron en geïntegreerde LED-verlichting tussen de meubels.

Details

 • Project:
  limonarapt
 • nuttige opp:
  96 - 121 m²
 • Terrace :
  12-228 m²
 • Slpk:
  2-4 Slpk
 • Badk:
  2-2 Badk
 • Price (€):
  vanaf ˌ395.000
 • Oplevering:
  2025
 • Status: