ResineSix – Estepona

4-4 Slpk
3-4 Badk
Oplevering: 2025
vanaf ˌ2.350.000

Overzicht

Ontdek een nieuwe levenskwaliteit in de villa’s van THE RESINA 6IX, gelegen bovenop een heuvel met uitzicht op de beveiligde 24-uurs dubbel afgesloten gemeenschap van La Resina Golf. Deze op maat gemaakte villa’s bieden uitzonderlijke details en het meest spectaculaire ontwerp per euro die u op de Costa Del Sol kunt vinden.

Met extra beveiliging, inclusief dubbele poorten en 24-uurs surveillance die exclusief wordt aangeboden aan de kopers van THE RESINA 6IX, kunt u zich gerust voelen. Elke villa wordt aangevuld met een gepersonaliseerde golfkar, waarmee u direct toegang heeft tot de golfclub en al haar faciliteiten.

Het ontwerpteam achter The Resina 6IX gebruikt alleen exclusieve materialen en merken en bestudeert elk detail zorgvuldig, van deurkrukken tot funderingen, om de hoogste kwaliteit te bieden. De lucht stroomt vrij in de ruime villa’s, die tot in de perfectie zijn gepland. Geniet van een privé-zoutwaterzwembad dat verbonden is met de woonkamer en meerdere privéterrassen met zeewind en adembenemend uitzicht op de Marokkaanse kust.

Kies uit een portfolio van opties, waaronder een bioscoopzaal, een in-house spa en fitnessruimte, een cross-fit sportschool, een zwembadlounge, extra slaapkamers en meer. De grote kelder kan worden ontworpen volgens uw wensen, met directe toegang tot de tuin en het zwembad.

Op de 1e verdieping bevindt zich een ruime woonkamer met hoge plafonds, een open keuken met hoogwaardige werkbladen en een naadloze integratie tussen de verschillende ruimtes. Vanaf het pittoreske terras heeft u een prachtig uitzicht op het zwembad met uitzicht op de golfbaan. Twee royale slaapkamers zijn verbonden via het terras en een lift kan u verbinden met alle andere niveaus van de villa.

De master ensuite slaapkamer op de 2e verdieping wordt aangevuld met een grote walk-in closet en een eigen terras met panoramisch uitzicht. Twee extra prachtig geplande slaapkamers hebben ook een eigen badkamer en directe toegang tot het terras.

De bovenste verdieping beschikt over een open ruimte die is ontworpen om een ​​sportschool en een ontspannend spa-gedeelte met een infinity jacuzzi te herbergen, samen met een eet- en loungegedeelte met een zeildoek om u tegen de zon te beschermen. De villa’s van THE RESINA 6IX bieden een unieke en luxueuze woonervaring in een exclusieve afgesloten gemeenschap, die het summum van comfort, gemak en stijl biedt.

Details

 • Project:
  resinesix
 • Slpk:
  4-4 Slpk
 • Badk:
  3-4 Badk
 • Price (€):
  vanaf ˌ2.350.000
 • Oplevering:
  2025
 • Status: